A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. ÉRTEM
Termékek Menü

Törzsvásárlói rendszer 2.0

Szeretnénk megköszönni a 2 év visszajelzésit, amiket továbbra is szívesen fogadunk. Ezeket figyelembe véve dolgoztuk ki új törzsvásárlói rendszerünket. Reméljük, egyszerűbb és követhetőbb lett.

 

Újdonságok a Borza Szappan Manufaktúra Törzsvásárlói Rendszerében:
Egyszerűbb, követhetőbb és automatikus lett:
  1. Akár az első alkalommal is a kedvezményesen vásárolhat. A kedvezmény összege már a fizetés előtt automatikusan levonásra kerül.
  2. Kisebb vásárlások összeadódnak, majd a törzsvásárlói szint elérésekor erről automatikusan e-mailben értesítést küldünk.
  3. Megszűnt a törzsvásárlói kártya, helyette a webáruházba belépés után már a kedvezményes árat lehet látni és azon vásárolni.
Hogyan működik a Borza Szappan Manufaktúra új Törzsvásárlói Rendszere?
A törzsvásárlói rendszerünket automatizáltuk. Ha egy regisztrált felhasználó teljesíti a szükséges feltételek, a rendszer ezt észleli és azonnal kedvezőbbre módosítja a vásárlás feltételeit. Már nem kell megvárni a visszajelzést e-mailben.
 
Milyen kedvezményt nyújt a Borza Szappan Manufaktúra új Törzsvásárlói Rendszere?
A törzsvásárlóink 10% kedvezménnyel vásárolhatnak a www.borzaszappan.hu web áruházban.
 
Meddig érvényes a törzsvásárlói kedvezmény?
Mindig az utolsó vásárlástól számított 1 évig tudsz kedvezményesen vásárolni a webáruházban.
 
Hogyan lehet csatlakozni a Borza Szappan Manufaktúra új Törzsvásárlói Rendszeréhez?
A kedvezményekre való jogosultságot a www.borzaszappan.hu internetes áruházunkban regisztrált felhasználók vehetik igénybe
1. Minimum 15.000.-Ft értékben vásárolj egy összegben a webáruházban és a rendszer már a fizetési folyamat során csökkenti a kosárértéket 10 százalékkal.
2. Minimum 15.000.-Ft értékben vásárolj összesen a webáruházban. Egy automatikus folyamat minden vásárlás értékét összeadja és amikor a vásárlások összege meghaladja a 15.000.-Ft-ot örömmel köszöntjük törzsvásárlóink között. Amelyről e-mailben értestést küldünk.  Ezt Te is egyszerűen leellenőrizheted, mert belépés után már a kedvezménnyel csökkentett áron látod a termékeket.
 
Hogyan tudod ellenőrizni még a vásárlás előtt kedvezményed mértékét?

1. Ha minimum 15.000.-Ft értékben vásárolsz egy összegben, akkor:

Ha a kosarad tartalma meghaladja a 15.000.-Ft-ot, kattints a kosár gombra és látható, hogy a 10% kedvezményt azonnal jóváírtuk Neked. Nem kell mást tenned, mint Vásárlás folytatása gombra kattintva tovább nézelődhetsz, vagy Tovább a pénztárhoz gombra kattintva véglegesítheted a megrendelésed. 

2. Ha már több alkalommal vásároltál és vásárlásaid összege meghaladja a 15.000.-Ft-ot:

Ellenőrizheted, még hány forint elköltése után tudsz kedvezményesen vásárolni, ha belépés után a Fiók gombra kattintasz, majd Rendeléseim/Korábbi rendeléseimre.
 

 

 A Törzsvásárlói Rendszerben való részvétel feltételei:
  • A regisztrációval a Vásárló elfogadja a Borza Szappan Manufaktúra Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatában leírtakat. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.
  • Amennyiben a Törzsvásárlói Rendszer bármely részével visszaélés történik, a Borza Szappan Manufaktúra jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Törzsvásárlói Rendszerben megszüntetni.
  • Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a Borza Szappan Manufaktúra jogosult azt a nyilvántartásból törölni.
  • A Borza Szappan Manufaktúra jogosult Törzsvásárlói Rendszerének szabályzatát a Törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi értékesítő helyein, illetve a www.borzaszappan.hu honlapon.
Amennyiben kérdésed vagy észrevételed van
Borza Szappan Manufaktúra Törzsvásárlói Rendszerrel kapcsolatban,
kérjük, fordulj vevőszolgálatunkhoz, ahol szívesen segítünk Neked:
Nyitva tartás: hétfő - péntek: 8-18 óráig.
Telefon: 06 30 677 58 64
E-mail: borzaszappan@gmail.com
Kellemes vásárlást és örömteli kikapcsolódást kívánunk!