A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. ÉRTEM
Termékek Menü

Szállítási feltételek

Borza Szappan Manufaktúra
Szállítási Díjtáblázat
Érvényes 2022.04.01-től visszavonásig
Szállítás várható ideje
A rendelés szállítási idejét a webáruház ismerteti a vásárlási folyamat során a szállítási mód kiválasztásakor, valamint a rendelést visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetőség van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található elérhetőségeken. Az átlagos kiszállítási idő 1 és 3 nap között változhat.
Szállítási mód kiválasztása
A vásárlási folyamat során lehetőség van a szállítási mód kiválasztására, ezt ellenőrizhető a megrendelés véglegesítésekor és a rendelést visszaigazoló e-mail-ben.

 

Ingyenes csomagátvétel Szekszárdon
Szekszárodon a rendelésed átvétele INGYENES! Kérjük, a rendelésed után jelezd nekünk elérhetőségeink egyikén, hogy hol és mikor tudod átvenni a rendelésed. Amennyiben a megadottól eltérő időpont lenne jó Neked, ezt is jelezd bátran felénk és együtt keressük megoldást egy megfelelő átvételi időpontra.
 
Ingyenes Csomagátvételi Pontok

Város

Várható szállítási idő

Ár

Szekszárd

A csomagod Szekszárdon a rendelésed után általában 1-2 nap alatt díjtalanul házhoz szállítjuk.

Ingyenes

 
 
GLS futárszolgálat - házhozszállítás
A csomagok minél gyorsabb eljuttatásában Magyarország egyik vezető csomag szolgáltatója áll rendelkezésünkre.  Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb. Segítségükkel a magyarországi szállítási idő 1  munkanapot vesz igénybe.  A csomag feladása után értesítőt küldünk, mely tartalmazza a nyomon követéshez szükséges adatokat.

 

GLS futárszolgálat - Csomagpontra szállítás

Évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés is biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét

Választható Szállítási Módok
4999.-forintig
5000.- forinttól
10000.-Ft felett
Bankkártyás fizetés (OTP) vagy átutalás estén 
Csomagátvétel Szekszárdon
Ingyenes
Ingyenes
Ingyenes
GLS futárszolgálat  (házhozszállítás)
1390.-Ft
1190.-Ft
Ingyenes
GLS futárszolgálat  (csomagpont)
990.-Ft
890.-Ft
Ingyenes
Külföldre történő szállítás
Kérje egyedi ajánlatunkat
Utánvétel
Aktuális szállítási díj +300 Forint 

A megrendeléstől való elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.
 
Amennyiben kérdésed vagy észrevételed van
Borza Szappan Manufaktúra Szállítási feltételeivel kapcsolatban,
kérjük, fordulj vevőszolgálatunkhoz, ahol szívesen segítünk Neked:
Nyitva tartás: hétfő - péntek: 8-18 óráig.
Telefon: 06 30 677 5864
E-mail: borzaszappan@gmail.com
Kellemes vásárlást és örömteli kikapcsolódást kívánunk!