A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. ÉRTEM
Termékek Menü

Mit üzen a „MEGBÍZHATÓ BOLT” logó a vásárlóinknak?

Mit is jelent ez a Borza Szappan Manufaktúra webáruházban vásárlók számára?

Az ellenőrzési rendszer egyszerre nyújt védelmet a vásárlóknak és a webáruház üzemeltetőknek.  Szolgáltatással segítséget nyújt az e-kereskedőknek a jogszabályi szempontból megfelelő webshop kialakításában, ezáltal a vevő már a rendelést megelőzően megbizonyosodhat arról, hogy a webáruház üzemeltető jogkövető magatartást gyakorol.

A "megbizhatobolt.hu" ellenőrzési rendszer hozzájárul az elektronikus kereskedelembe és vásárlásba vetett bizalom erősítéséhez és az internetes vásárlásokban rejlő kockázatok csökkentéséhez.

A szolgáltatás során ellenőrzésre kerülnek a hazai jogszabályokban rögzített, valamint a vásárlói bizalom megszerzése és megtartása szempontjából legfontosabb információk megléte pl: üzemeltetői adatok, általános szerződési feltételek, rendelési információk, házhozszállítási információk, garanciális feltételek, elállási jog, adatkezelés, ügyfélszolgálat.

Az ellenőrzási folyamaton megfelelő minden webáruház kap egy egyedi azonosítószámmal rendelkező "MEGBÍZHATÓ BOLT" logót, melyet elhelyez az oldalán.

Mit üzen a „MEGBÍZHATÓ BOLT” logó a vásárlóinknak?

  • A webáruház az ellenőrzési rendszeren megfelelt
  • Személyes adatait az üzemeltető a jogszabályoknak megfelelően kezeli
  • Gyors, korrekt ügyintézés
  • A webáruház oldalán megtévesztő, félrevezető információk nem találhatók
  • A „MEGBÍZHATÓ BOLT” logóval rendelkező webáruházak üzemeletetői tisztességes üzleti magatartás gyakorolnak

A MEGBÍZHATÓ BOLT tanúsítvánnyal ellátott webáruházak esetén a weboldalon működő online kereskedelmi szolgáltatás az ellenőrzésünk során jogkövető magatartást tanúsított, adatkezelése, adatvédelme korrekt, honlapja, elektronikus kereskedelme, üzletvitele, a vevők megtartása iránti tanúsított magatartása felhasználóbarát.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog