A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. ÉRTEM
Termékek Menü
0
Cink-oxid 250g Katt rá a felnagyításhoz

Cink-oxid 250g

Ár:
991 Ft

A cink-oxid egy ásvány, zúzott formában keverik bele kozmetikumokba, mivel jó fedő- és tapadó képességgel rendelkezik; hámképző és viszketéscsillapító hatású. 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 10
Kiszerelés:
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

A cink-oxid egy ásvány, zúzott formában keverik bele kozmetikumokba, mivel jó fedő- és tapadó képességgel rendelkezik; hámképző és viszketéscsillapító hatású. Por formájában a bőrt szárítja, de nem vált ki izgató hatást. Szárító hatása miatt, szeborrhoeás, aknés bőrre készülő pakolásokban, púderekben alkalmazzák. A cink-oxid por önmagában is segíti a herpesz gyógyulását. Ha növényi vagy állati olajokkal keverik, szárító hatása megszűnik, és gyulladáscsökkentő, hámképző hatása érvényesül.


Mi az élettani szerepe külsőleges alkalmazáskor?

A cink oxid külsőleges alkalmazásakor védi a bőrt a külső irritációtól, összehúzó, szárító hatása révén segíti a sebgyógyulást és enyhe antiszeptikus hatásával enyhíti a bőrgyulladást. Használatos pelenka ,,kiütés" megelőzésére és kezelésére babápoló kenőcsökben, mert védi a bőrt a nedvességtől, felázástól, fertőzéstől. A kenőcs 10-40 %cink oxidot tartalmaz. Fontos alkotórésze a korpásodás elleni samponoknak. Napozószerekben úgy viselkedik, mint egy napernyő, nem abszorbeálódik a bőrbe, blokkolja az UV-B és UV-A sugarakat, véd a napégéstől és egyéb UV sugárzás okozta ártalmaktól. A napozószerek 5-10 % cink oxidot tartalmaznak.


Mikor és hogyan alkalmazzuk?

Széles körben használatos szárító, gyulladáscsökkentő készítményekben, hintőpor, babahintőpor, krém, kenőcs, paszta, sampon és rázókeverék formájában. Gyakori komponense a napozáskor használt fényvédő krémeknek és testápolóknak. Vékony, egyenletes rétegben, gyakran ismételve vigyük fel a bőrre, fehér, opálos maradványt hagy a bőrön.


Milyen mennyiségben alkalmazzuk?

Nincs előírt alkalmazási mennyiség, igény szerint használható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

Leírás

A cink-oxid egy ásvány, zúzott formában keverik bele kozmetikumokba, mivel jó fedő- és tapadó képességgel rendelkezik; hámképző és viszketéscsillapító hatású. Por formájában a bőrt szárítja, de nem vált ki izgató hatást. Szárító hatása miatt, szeborrhoeás, aknés bőrre készülő pakolásokban, púderekben alkalmazzák. A cink-oxid por önmagában is segíti a herpesz gyógyulását. Ha növényi vagy állati olajokkal keverik, szárító hatása megszűnik, és gyulladáscsökkentő, hámképző hatása érvényesül.


Mi az élettani szerepe külsőleges alkalmazáskor?

A cink oxid külsőleges alkalmazásakor védi a bőrt a külső irritációtól, összehúzó, szárító hatása révén segíti a sebgyógyulást és enyhe antiszeptikus hatásával enyhíti a bőrgyulladást. Használatos pelenka ,,kiütés" megelőzésére és kezelésére babápoló kenőcsökben, mert védi a bőrt a nedvességtől, felázástól, fertőzéstől. A kenőcs 10-40 %cink oxidot tartalmaz. Fontos alkotórésze a korpásodás elleni samponoknak. Napozószerekben úgy viselkedik, mint egy napernyő, nem abszorbeálódik a bőrbe, blokkolja az UV-B és UV-A sugarakat, véd a napégéstől és egyéb UV sugárzás okozta ártalmaktól. A napozószerek 5-10 % cink oxidot tartalmaznak.


Mikor és hogyan alkalmazzuk?

Széles körben használatos szárító, gyulladáscsökkentő készítményekben, hintőpor, babahintőpor, krém, kenőcs, paszta, sampon és rázókeverék formájában. Gyakori komponense a napozáskor használt fényvédő krémeknek és testápolóknak. Vékony, egyenletes rétegben, gyakran ismételve vigyük fel a bőrre, fehér, opálos maradványt hagy a bőrön.


Milyen mennyiségben alkalmazzuk?

Nincs előírt alkalmazási mennyiség, igény szerint használható.