A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. ÉRTEM
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

Borza Szappan Manufaktúra Elégedettségi Garanciája

Mi mindent megteszünk azért, hogy maximálisan elégedett legyél a nálunk vásárolt termékkel: az illatával, az állagával, a kinézetével, a hatásával. Mindig, - kivétel nélkül minden esetben - a legjobb tudásunk szerint - vagy még annál is jobban - szívvel lélekkel készítünk minden termékünket. 

Ettől független előfordulhat, hogy valamiért nem vagy 100%-ig elégedett azzal, amit nálunk vásároltál.  Ha így érzed, vedd igénybe a Borza Garanciát, ami 100%-ban melletted áll. A Borza garancia válsztási lehetőséget is biztosaít neked: ha úgy érzed nem azt kaptad, amire számítottál, vagy elégedetlen vagy, szívesen kicseréljük neked a terméket, egy újra. Ha inkább azt szeretnéd, akkor visszautaljuk a pénzedet. 

Ahhoz, hogy jogosult legyél a Borza garanciára kettő dologra figyelj kérlek: tartsd meg a számlát, és ne hiányozzon a termék 1/3-ánál több: minden más esetben kérdés nélkül elfogadjuk az érvedet. 

Ha telefonon szeretnél kapcsolatba lépni velünk, az alábbi számon teheted meg: 06 30 677 5864 

Ha nem érsz el minket telefonon, kérjük, írj emailt a borzaszappan@gmail.com-ra és 24 órán belül válaszolunk neked.

Közvetlenül pedig ide kattintva tudsz levelet küldeni nekünk.