A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. ÉRTEM
Termékek Menü
Finomítatlan Sheavaj Katt rá a felnagyításhoz

Finomítatlan Sheavaj

Ár:
1.490 Ft

A Shea vaj kiemelt alkalmazási területe a bőrápolás. Gazdag zsírsavtartalma melett magas az A,E és F vitamin.

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Elérhetőség: 282 db raktáron
Egységár: 15 Ft/gramm
Szerezhető hűségpontok: 15
Kiszerelés:
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

A Shea vaj kiemelt alkalmazási területe a bőrápolás. Gazdag zsírsavtartalma melett magas az A,E és F vitamin.

A shea vaj a bőrben felszívódva hosszantartó hidratáló hatást fejt ki, fokozza a bőr öngyógyító képességét.

Összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő emulzióhoz. Vitaminokban gazdag tartalma szinte tökéletes

bőrápolóvá teszi. A shea vaj sokáig, akár 1 évig megőrzi minőségét, utána is csak a vitamintartalma kezd csökkeni.
 

A shea vaj összetevői:
- triterpén kb 75-80 %, zsírsavak, vitaminok A,E béta karotin, valamint magas 10% körüli az allantoin tartalma ami a sejtek regenerálódási folyamatában vesznek részt.
Összetevői révén a shea vaj önmagában is alkalmas bőrápolásra, a bőrbe felszívódva hosszantartó hidratáló hatást fejt ki. Szappankészítéshez ideális super fat.

Felhasználhatósága:
- Száraz bőrre, pikkelysömörre, ekcémára, allergiára, bőrgyulladás esetén, égés vagy borotválkozás után, : hidratál, regenerál, bőrnyugtató hatású, gyorsan enyhíti a tüneteket 
- Napozáskor a shea vaj összetételének köszönhetően hatékonyan védi a bőrt a leégéstől így hatásos kiegészítője bármely napozókrémnek de önmagában is 5-6 faktorú védelemmel bír.
- Krémekhez: gyógynövényes kréek értékes összetevője, de használható babamasszázs krémekhez. Keveréskor alkohollal jól elegyedik. 
- A test bármely részén naponta töbször is használható. Szappanokban super fatként alkalmazható. Krémekben nagyszerű kiegészítő hatóanyag.
Hatása: 
A pattanásokat csökkentheti, gyógyítja a sebeket puhítja regenerálja a fáradt bőrt. Jelentősen csökkenti a ráncokat.
 

INCI: Butyrospermum Parkii or Vitellaria paradoxa

 

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 25.
Szerintem is ez a legjobb minőségű shea vaj. Sokáig elég, sokoldalúan felhasználható. Ki kell próbàlni.
| 5 / 5 csillag!
2015. 04. 23.
Szintén! Az eddig legjobb minőségű sheavaj!! Verhetetlen áron! Szuper!
| 5 / 5 csillag!
2013. 11. 22.
a legjobb sheavaj amit eddig próbáltam..

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

Leírás

A Shea vaj kiemelt alkalmazási területe a bőrápolás. Gazdag zsírsavtartalma melett magas az A,E és F vitamin.

A shea vaj a bőrben felszívódva hosszantartó hidratáló hatást fejt ki, fokozza a bőr öngyógyító képességét.

Összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő emulzióhoz. Vitaminokban gazdag tartalma szinte tökéletes

bőrápolóvá teszi. A shea vaj sokáig, akár 1 évig megőrzi minőségét, utána is csak a vitamintartalma kezd csökkeni.
 

A shea vaj összetevői:
- triterpén kb 75-80 %, zsírsavak, vitaminok A,E béta karotin, valamint magas 10% körüli az allantoin tartalma ami a sejtek regenerálódási folyamatában vesznek részt.
Összetevői révén a shea vaj önmagában is alkalmas bőrápolásra, a bőrbe felszívódva hosszantartó hidratáló hatást fejt ki. Szappankészítéshez ideális super fat.

Felhasználhatósága:
- Száraz bőrre, pikkelysömörre, ekcémára, allergiára, bőrgyulladás esetén, égés vagy borotválkozás után, : hidratál, regenerál, bőrnyugtató hatású, gyorsan enyhíti a tüneteket 
- Napozáskor a shea vaj összetételének köszönhetően hatékonyan védi a bőrt a leégéstől így hatásos kiegészítője bármely napozókrémnek de önmagában is 5-6 faktorú védelemmel bír.
- Krémekhez: gyógynövényes kréek értékes összetevője, de használható babamasszázs krémekhez. Keveréskor alkohollal jól elegyedik. 
- A test bármely részén naponta töbször is használható. Szappanokban super fatként alkalmazható. Krémekben nagyszerű kiegészítő hatóanyag.
Hatása: 
A pattanásokat csökkentheti, gyógyítja a sebeket puhítja regenerálja a fáradt bőrt. Jelentősen csökkenti a ráncokat.
 

INCI: Butyrospermum Parkii or Vitellaria paradoxa