A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. ÉRTEM
Termékek Menü

Érdekességek

2017. 09. 08. 11:48:12

Biztos kerültél már olyan helyzetbe, amikor egy-egy kozmetikum, vagy szépségápolási termék használata után erős bőrirritációt éreztél, ami nem csak rendkívül kellemetlen, hanem bosszantó is, hiszen olyan testápolók, bőrradírok esetén is jelentkezhetnek a tünetek, amelyekért mélyen a pénztárcádba kellett nyúlnod. Ha kipróbáltál már számtalan szépségápolási terméket, de nem találtad még meg az ideális megoldást, válaszd a kézműves szappanokat!

 

2016. 01. 26. 08:12:00

Lehetséges, hogy a Te környezetedben is vannak olyan emberek, akik a tusfürdők helyett szívesebben használnak szappankészítményeket. Érdemes körbenézni a szappan webáruház természetes alapanyagokból készült, bőrkímélő és környezetbarát palettáján.

2016. 01. 18. 08:26:00

Az elmúlt néhány évben valami megmozdult az emberekben és izgatottan el kezdtek érdeklődni a régmúlt szokások, életmód, receptek iránt. Az egyszerűség és a természetesség lehetett a kiindulópont, hiszen ugye: nem kell nekünk mindent „túlspilázni”, agyonbonyolítani.

2016. 01. 07. 13:28:06

Kézkrémre garantáltan mindenkinek szüksége van. Főleg a téli hónapok szoktak a bőr számára kritikusak lenni, amikor a hideg szél szinte kimarja azt. Pedig senki nem szereti, ha a bőre elsápad, felrepedezik és kiszárad. A természetes kézkrém jelenti a megoldást ilyenkor.

2015. 03. 09. 09:00:00

A környezeti ártalmaknak, mindennapi tevékenységeinknek leginkább a kezeink vannak kitéve, a nap, a szél, a mosó és mosogatószerek, a kerti munka mind szárítják és érzékennyé teszik a bőrt, ami ettől  kipirosodhat, berepedezhet. Emiatt rendszeres ápolásra szorul, így kézápoló balzsamokkal, kézvédő krémekkel kezeljük igénybevett kezeinket. 

2015. 03. 04. 09:00:00

Szinte mindannyian használunk valamiféle kozmetikumot, testápoló szereket. Bőrünknek szüksége van hidratálásra, víz és zsír utánpótlásra, mivel a víz, a szél kiszárítják azt, illetve a kor előrehaladtával is kiszárad a bőr. A bőrápoló krémek, testápoló szerek, annak ellenére, hogy elvárnánk tőlük, nem minden esetben ápolják a bőrünket megfelelő módon: sokszor éppen általuk juttatunk a szervezetbe nem kívánt anyagokat. 

2015. 03. 02. 09:00:00

Az illóolajok olyan illatanyagok, melyek miniatűr cseppek formájában találhatóak meg különböző növények különféle részeiben. (pl. levelek, gyökér, virág, gyümölcs). Az illóolajok a növényre jellemző minden tulajdonság jellemzőit magukban hordozzák, ezáltal a növény eszenciáját adják. Ezeket évszázadok óta használják gyógyításra, testápolásra, illatosításra. 

2015. 02. 27. 09:21:30

Az emberek általában szeretnek olyan alkotótevékenységeket végezni, aminek során valamilyen értéket alkothatnak. Az pedig egy külön pluszt jelent a szappan készítés esetében, hogy az elkészült műveket fel lehet használni a mindennapi tevékenységek során és nem "csupán" díszként funkcionálnak valamelyik otthoni polcon. 

2015. 02. 27. 09:19:46

Egyre többen vagyunk, akik akár környezetvédelmi szempontból, akár egészségvédelmi okokból, vagy akár csak kíváncsiságból elfordulunk a megszokott szappanoktól, tusfürdőktől és a természetes, hagyományos módszereket választjuk helyettük, mint például a házi szappant.  A megfelelő gonddal előállított házi szappanok nem tartalmaznak mesterséges összetevőket, tartósítószereket, állagjavítókat, szintetikus színezékeket, és illatanyagokat.