A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. ÉRTEM
Termékek Menü

Bemutatkozás

A Borza Szappan Manufaktúra életében minden, egy szappannal kezdődött.  

Van amikor az ember életében elérkezik egy olyan pillanat, ami meghatározza a hátralevő életét. Egy pillanat, amikor megtalál, felismer valamit, ami aztán az élete részéve, a szakmájává válik, annyira, hogy feloldódik benne, és minden pillanatát élvezi.
Csíkszentmihályi Mihály, ezt az érzést, állapotot  flow-nak nevezi. Van aki megérkezésnek. Mi, felismerésnek!

Egyetlen másodperc volt, és az egész egy olíva szappannal kezdődött. Éreztük, hogy megváltozott az életünk: ott volt előttünk az, amire vártunk, amivel foglalkozni akartunk. Szappant akartunk készíteni. A legjobbat. A legérdekesebbet. A legszebbet. Ebből az elhatározásból született meg 2011 őszén egy apró családi vállalkozás összefogásából a Borza Szappan Manufaktúra.

Napjainkban manufaktúránk termékei között csak természetes alapanyagból készült szappanokat, kozmetikumokat, pezsgőbombákat és egyéb hasznos apróságokat találsz. Manufaktúránk minden terméke kézzel készül, hagyományos eljárással, és csak tökéletes minőségű összetevőket tartalmaz. A csodás illatokról illóolajok, fűszerek gondoskodnak, a káprázatos színeket pedig agyagok, fűszer és gyógynövények felhasználásával érjük el. 

Ez a szenvedélyünk. Alkotni. Csak természetesen.

Reméljük, apróságaink nemcsak hasznosak lesznek, de a beléjük rejtett egy csepp szeretet mosolyt csal használója arcára nap, mint nap. Mi mindent megteszünk azért, hogy maximálisan elégedett legyél a nálunk vásárolt termékkel: az illatával, az állagával, a kinézetével, a hatásával. Mindig, - kivétel nélkül minden esetben - a legjobb tudásunk szerint - vagy még annál is jobban - szívvel lélekkel készítünk minden termékünket. 

Ismerd meg a Borza kézműves szappanjainkat. Kattints ide, és nézz szét nálunk!
Ide kattintva pedig a naturkozmetikumainkat találod.