A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. ÉRTEM
Termékek Menü

A természetes kézkrém Önnek is segít

A természetes kézkrém Önnek is segít

Kézkrémre garantáltan mindenkinek szüksége van. Főleg a téli hónapok szoktak a bőr számára kritikusak lenni, amikor a hideg szél szinte kimarja azt. Pedig senki nem szereti, ha a bőre elsápad, felrepedezik és kiszárad. A természetes kézkrém jelenti a megoldást ilyenkor.

Ám azt sem szabad elfelejteni, hogy az igazán hideg napokon kesztyűt kell viselni, az optimális hatás elérése érdekében. A természetes kézkrém egyébként bármikor használható, sokan vannak úgy, hogy egy kis tégelyben magukkal hordanak egy kis "életmentő szert". A legjobb azonban az, ha éjszakára rakjuk fel a terméket és felhúzunk valamilyen kesztyűt a kézre. Így képes a természetes kézkrém a lehető legnagyobb hatást kifejteni. Reggelre egészen biztosan feltűnő lesz a változás. A munkahelyünkön és az ismerőseink előtt többé egészen biztosan nem kell takargatnunk a bőrünket. Bátran húzhatjuk ki magunkat az utcán is, az ápoltságunknak köszönhetően.

A terméket tulajdonképpen bárhová felkenhetjük, de a kiszerelést érdemes a használati felület függvényében kiválasztani. Többféle gyógynövényes változatban is kapható a krém, de jó ötlet időről időre váltogatni őket, mert így többféle tápanyag fog bejutni a bőrbe. Az urak is nyugodtan vásárolhatnak ilyet maguknak, ma már egyáltalán nem kínos az, ha egy férfi is ad magára. Ők talán még jobban ki vannak téve a hideg veszélyeinek, hiszen gyakran nem hordanak kesztyűt, valamint több fizikai munkát is végezhetnek a szabadban. Ennek ellenére nem szabad hagyni, hogy agyonrepedezzen a kezük, inkább a figyelmükbe kell ajánlani egy kis természetes kézkrémet.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek